Не грай з вогнем. У російському Омську горять ємності із нафтопродуктами —

Дата: 25 апреля, 2024 Автор: operkor 0 Комментарии

Сьогодні в районі Омських Нафтовиків сталася масштабна пожежа, що охопила об’єкти, пов’язані зі зберіганням пального. Густий чорний дим заповнив небо над районом, а на місце події прибули численні рятувальні служби.

За попередньою інформацією, пожежа виникла в районі Красноярського тракту. Про подію рятувальникам стало відомо близько 11:50. Для боротьби з вогнем до місця події прибули 15 одиниць техніки та 58 рятувальників. Існує ймовірність, що горять резервуари з пальним.

Місцеві жителі, які діляться інформацією в Telegram-каналах, повідомляють, що густий чорний дим видно з будь-якої точки району.

Відео з місця події демонструє, що пожежа охопила резервуари з пальним, а рятувальники не можуть впоратися з вогнем. З-над Омська в небо підіймається товстий стовп чорного диму.

Цей інцидент стає черговим у низці пожеж на нафтових об’єктах в Росії, які сталися протягом останніх тижнів. Причини цих подій наразі невідомі, але деякі експерти висловлюють припущення, що вони можуть бути результатом диверсій або технічних несправностей.

Нагадаймо, р