"Суцільне свавілля та приниження Росії" викликало істерику в 4-разового чемпіона світу з РФ

Читать на русском

"Суцільне свавілля та приниження Росії" викликало істерику в 4-разового чемпіона світу з РФ

Чотириразовий чемпіон світу з біатлону Володимир Драчов назвав приниженням умови Міжнародного олімпійського комітету (МОК) для російських спортсменів. Кілька днів тому МОК допустив росіян, які пройшли кваліфікацію, до Олімпійських ігор у Парижі в нейтральному статусі за дотримання суворих умов.

Літня Олімпіада відбудеться з 26 липня по 11 серпня 2024 року.

"Я з початку СВО дотримуюся думки, що не повинно бути жодних поїздок без прапора та гімну. Одна річ, коли були допінгові скандали і нас нагороджували під музику Петра Чайковського, інша – зараз, коли тривають бойові дії. Нинішні умови – суцільне свавілля та приниження", – цитує Драчова ТАCС.

 qrxiquieuiqeant

На думку 58-річного депутата та члена фракції "Єдина Росія", спортсмени – "це ті самі солдати, офіцери, воїни".

"Тільки за нашу країну вони б’ються на спортивних аренах. А зараз вони збираються битися самі за себе, і моя думка полягає в тому, що в такій поїздці потреби немає, не той час", – підсумував триразовий чемпіон Європи.

У коментарях російські вболівальники висміяли такий пафос титулованого ексбіатлоніста, пригадавши йому те, що 2002-го він утік до збірної Білорусі, бо до складу російської команди не потрапляв.

"Пише людина, яка заради ОІ сама поміняла прапор країни на іншу. Ні сорому, ні совісті", "Холуй", "Смішно чути це від людини, яка, не витримавши конкуренції, втекла виступати під прапор іншої країни", – зазначають користувачі.