ОВА: на Миколаївщині аварійні відключення – внаслідок атаки РФ пошкоджений енергооб’єкт

У ніч на 10 квітня на Миколаївщині знищено 12 БпЛА типу Shahed 131/136

У Миколаївській області вночі 10 квітня російський безпілотник типу Shahed влучив в об’єкт енергетики, повідомляє Миколаївська обласна державна адміністрація.

«Введені аварійні відключення, ведуться роботи з відновлення. Постраждалих немає», – вказано у повідомленні.

Крім того, повідомляє адміністрація, уночі у місті Очаків ймовірно в результаті збиття «Шахеда» виникла пожежа на рекреаційному об’єкті, яка вже ліквідована. Постраждалих немає.

Повідомляється, що у ніч на 10 квітня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено 12 БпЛА типу Shahed 131/136.

Раніше Повітряні сили ЗСУ повідомили, що російські війська в ніч на 10 квітня вкотре атакували українські населені пункти: 17-ма ударними БпЛА типу Shahed-131/136, двома крилатими ракетами «Іскандер-К» і однією балістичною ракетою «Іскандер-М» з окупованого Криму.

Силами ППО збито 14 «Шахедів» на Миколаївщині та Одещині. Крім того, ввечері 9 квітня знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59, якими РФ атакувавла Одесу.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум