Українські прикордонники розповіли про бої за Новомихайлівку: "Росіяни вже в хаті, а ми ще у підвалі під ними"

Читать на русском

Українські прикордонники розповіли про бої за Новомихайлівку:

Українські прикордонники розповіли про бої за Новомихайлівку : "Росіяни вже в хаті, а ми ще у підвалі під ними"

Район села Новомихайлівка, що знаходиться за 10 км на південь від Мар’їнки, зараз є одним з найгарячіших місць на фронті. Російська окупаційна армія намагається тут просуватися вперед із застосуванням значної кількості бронетехніки та піхоти.

Але наші захисники, прикордонники та бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ, мужньо тримають оборону. Про це йдеться в сюжеті ДПСУ.

Прикордонники 6-го загону ПКШР разом з 79-ї бригадою виконують бойову задачу по обороні населеного пункту Новомихайлівка. Вони розповідають, що коли їх перекинули на цей напрямок, тут ще було більш-менш безпечно, але зараз постійно відбуваються російські штурми.

"Місні штурми. Вдень, вночі може бути таке, що вони відправляють одну людину без броні, без каски, чисто з радейкою. Вона, як би то, лягає, десь ховається з якимось там плащом, щоб теповізор не бачив. І може тупо лежати таку сутки, двоє, троє, слухати. Слухати, передавати інформацію у радейку. Що відбувається, що хлопці на наших позиціях говорять", – розповідають захисники.

У боях окупанти використовують танки, бтри і піхоту. Сили оборони теж прицільно тримають удар та "насипають" по ворогу. Внаслідок чого загарбники зазнають значних втрат.

 queiueiqudidtzant