Пугачова звернулася до трирічної українки, а Галкін заради неї перейшов на "солов’їну"

Читать на русском

Пугачова звернулася до трирічної українки, а Галкін заради неї перейшов на

Пугачова звернулася до трирічної українки , а Галкін заради неї перейшов на "солов’їну"

Російська співачка Алла Пугачова та шоумен Максим Галкін відреагували на відеозвернення української 3-річної блогерки Надії Чекман так, що чоловікові навіть довелося перейти на українську мову. Дівчинка у своєму ролику передавала вітання що подружжю, яке з початку повномасштабного вторгнення засуджує збройну агресію Росії, що українцям, які її дивляться.

Під опублікованим в Instagram відео і Пугачова, і Галкін залишили вподобайки та прокоментували пост. Зокрема, привітання дівчинки з’явилося в Insta-сториз самого шоумена.

Своє відеозвернення Надія розпочала із наспівування найпопулярнішої пісні Алли Пугачової "Миллион алых роз" в її авторському українському перекладі. "Мільйони, мільйони рожевих троянд. Я дарую, я дарую тобі, тобі." Дякую, що ви з нами. І я вас дуже-дуже люблю, мої любі підписники", – промовила дівчинка.

Згодом вона передавала вітання й Максиму Галкіну й дітям подружжя – Гаррі та Лізі – та подякувала за їхню чітку політичну позицію.

Алла Пугачова звернулася до трирічної українки, а Максим Галкін заради неї перейшов на українську мову qkxiqdxiqdeihrant

"Душею і серцем з вами", – прокоментувала відео примадонна, а шоумен, своєю чергою, написав "Дай Бог тобі щастя, сонечко" українською мовою.

Алла Пугачова звернулася до трирічної українки, а Максим Галкін заради неї перейшов на українську мову

Зокрема, Галкін перерепостив ролик до себе в Insta-сториз, а згодом в особисті повідомлення мамі дівчинки подякував і назвав родину "чудовою".

Алла Пугачова звернулася до трирічної українки, а Максим Галкін заради неї перейшов на українську мову