Продавав "опікунство" для ухиляння від мобілізації: скандальний суддя Боярський повернувся на роботу

Олександр Боярський, фото: Facebook

З’явилася інформація, що суддя з Білгород-Дністровського Боярський, якого так гучно відпрацювало НАБУ та Одеське СБУ вже понад місяць знову на роботі. Повернувся зі словами: "Дали ще попрацювати...".

Про це пише український блогер "Ірочка розповість" у Telegram.

Існують підозри, що 9 квітня минув термін тимчасового усунення Боярського і він просто повернувся на роботу. Насправді країна великих можливостей.

Олександр Боярський, фото: Facebook

Олександр Боярський, фото: Facebook

Ірочка нагадує, 9 січня НАБУ та Одеське СБУ відпрацювало Боярського. Взяли його на $1500 за вирішення питання опікунства для укосу від мобілізації. Злі та обізнані язички розповідали, що за 2023 рік Білгород-Дністровський суд виніс понад 1000 подібних рішень. Цікавий факт понад 30% подібних рішень у всій Україні припадав саме на суд Боярського.

Публікація

Публікація "Ирочка расскажет", скріншот: Telegram

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід судді з Одеської області — утримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення 1 059 800 грн застави.

Так, 5 березня, Вища рада правосуддя частково задовольнила клопотання заступника Генерального прокурора – керівника САП та продовжила до 9 квітня термін тимчасового усунення Боярського від здійснення правосуддя.

Але зрештою, колишній "обнальщік", лихвар і за сумісництвом суддя Боярський знову служить Феміді.

Нагадаймо, очікування та реальність: тарологиня розповіла, чи буде наступ на Одесу.

Раніше повідомлялося, Микола Томенко пояснив, що таке інститут застави: "Індульгенція для ВІП-українців та обіцянка Зеленського".

Також, за військовий 2023 рік депутати Порошенка та ОПЗЖ придбали крипти та машин на мільйони, — НАЗК.