Андрій Шевченко відреагував на вихід збірної України на Євро-2024 та розповів, як команду "зламав" Ребров

Читать на русском

Андрій Шевченко відреагував на вихід збірної України на Євро-2024 та розповів, як команду

Андрій Шевченко відреагував на вихід збірної України на Євро-2024 та розповів, як команду "зламав" Ребров

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Шевченко похвалив національну команду за виявлений характер у плей-оф відбору Євро-2024. Легенда "Динамо" та "Мілана" відзначив роботу наставника "синьо-жовтих" Сергія Реброва, за час роботи з яким збірна постала в абсолютно новому світлі та здобула чотири вольові перемоги.

Про це Шевченко заявив у коментарі офіційному сайту УАФ, коментуючи перемоги підопічних Реброва над Боснією та Ісландією. Колишній нападник зазначив, що українська збірна заслужила на вихід на континентальну першість, а сам головний тренер повністю змінив команду.

Шевченко відреагував на вихід збірної України на Євро-2024 та розповів, як команду  qrxiquikhiqhdant

"Це були дуже складні для нашої збірної матчі. Ми розуміємо, що в таких поєдинках, коли ти припускаєшся якоїсь помилки, вона може коштувати дуже дорого. Я думаю, що не в усіх поєдинках вдається забивати, але обов’язково грати в них із віддачею – особливо в таких важливих. І в матчі з Ісландією хлопці це продемонстрували. У нас була стовідсоткова віра в них, у тренерський штаб. Сергій Ребров виконав просто неймовірну роботу, адже він узяв команду в дуже складний момент. Він повністю змінив її, у збірної з’явився напрочуд міцний характер. Навіть коли ми поступалися – 0:1, було зрозуміло, що команда не зламається", – сказав Шевченко.

Шевченко відреагував на вихід збірної України на Євро-2024 та розповів, як команду