Герой матчу з Боснією звернувся до гравців збірної України

Читать на русском

Герой матчу з Боснією звернувся до гравців збірної України

Герой матчу з Боснією звернувся до гравців збірної України

Нападник збірної України Роман Яремчук зізнався, що футболісти команди провели відверту розмову перед фіналом плей-оф відбору Євро-2024 з Ісландією. Гравці "синьо-жовтих" закликали один одного врахувати невдалий досвід стиків у кваліфікації до ЧС-2022 та не впадати в ейфорію після фантастичної перемоги над Боснією 21 березня.

Про це Яремчук заявив на пресконференції перед грою з ісландцями, пише офіційний сайт Української асоціації футболу. Нападник іспанської "Валенсії" нагадав, що два роки тому збірна не змогла впоратися з емоціями після перемоги над Шотландією, що призвело до поразки у фіналі плей-оф світової першості-2022 від Вельсу.

 queiueiqudiqrhant

"Так, ми поговорили про те, що пройшли такий досвід після Шотландії. У нас була ейфорія, адже ми були за крок від чемпіонату світу. І в поєдинку проти Вельсу ми розчарували всю країну, а потім ходили і плакалися. Була така розмова, щоб цього не повторилося. Усі дуже серйозно поставилися, забули матч із Боснією, вирушили до готелю, налаштовані на наступну гру. Ситуація в країні не дозволяє зараз святкувати. Потрібно порадувати наших уболівальників та хлопців, які утримують фронт", – сказав Яремчук.