У РФ звинуватили Україну у відстороненні чемпіона ОІ

Читать на русском

У РФ звинуватили Україну у відстороненні чемпіона ОІ

У РФ звинуватили Україну у відстороненні чемпіона ОІ

Російські так звані журналісти звинуватили Україну у недопуску олімпійського чемпіона з боротьби Абдулрашида Садулаєва на відбірковий турнір до ОІ-2024 у Баку. ЗМІ країни-агресорки також поскаржилися на те, що санкції щодо їхнього співвітчизника "були прийняті миттєво".

Про це йдеться в матеріалі редакції порталу Sport24 під заголовком "Через щурячий вчинок українців Олімпіаду позбавили живої легенди. Російський Танк не зможе виграти 3-те "золото" Ігор". Автори звинуватили президента Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томаса Баха у змові з українцями, про що він нібито сам заявив у розмові з підконтрольними Кремлю пранкерами.

 queiqxeihuiquqant

"Кілька днів тому глава МОК Томас Бах зізнався, що вони просили допомогти українцям у фільтрації російських спортсменів. І ось, бан Садулаєва – "заслуга" виключно української сторони. Серед претензій, про які пишуть українці, – лайки з постами заборонених символів, участь у "не тих" турнірах та відвідування "не тих" місць. Перерахувавши все це, українці попросили "вжити всіляких заходів щодо недопущення" – як бачимо, заходи було вжито миттєво", – відзначили скигленням у виданні.