Пілотка у Вконтакті та хвала росії: директорка Київського ліцею здивувала батьків своїми "формами" висловлювання

Пілотка у Вконтакті та хвала росії: директорка Київського ліцею здивувала батьків своїми

У ліцеї "Престиж" у Києві відбулася раптова зміна керівництва. 12 квітня на посаду директора прийшла Барчук Наталія Миколаївна, про яку раніше мало хто знав. Виявилось, що Наталя дуже цікавий персонаж.

Ця молода жінка близько 33 років з 2016 року має першу категорію та працювала в адміністрації двох шкіл Солом’янського району. Вона родом із Брянки Луганської області.

Зміна керівництва викликала хвилювання серед учнів та батьків, про що розповіла завідувачка відділу математичної та інформатичної освіти в Інститут педагогіки НАПН України Дарина Васильєва на своїй фейсбучній сторінці.

Багато хто почав вивчати її профіль у соціальних мережах, який був відкритий до 20 квітня. Виявилося, що Наталія активно публікує контент, що викликає запитання.

На її сторінці у Вконтакті є фотографії у пілотці із символікою, що суперечить законодавству України, а також знімки з окупованої Брянки та нічного клубу на окупованій території.

Крім того, Наталія ділиться фотографіями, які не дуже відповідають образу освітнього працівника. Усе це викликало бурхливе невдоволення серед батьків та учнів ліцею.

Ліцей "Престиж" завжди посідав високі місця у рейтингу київських навчальних закладів. Нове призначення викликало побоювання про те, наскільки слушним виявився вибір нового директора, який, на думку багатьох, порушує закони і не відповідає вимогам посади.

Варто зазначити, що у коментарі "Телеграфу" сама Наталя дала свою реакцію розкриту інформацію про себе.

У коментарях про нового директора користувачі висловлюють своє невдоволення та тривогу щодо майбутнього ліцею під керівництвом Барчук Наталії Миколаївни.

Сподіваючись на увагу до цієї проблеми, батьки та учні вимагали розібратися у цій ситуації.

UPD: Барчук Наталія Миколаївна написала заяву про звільнення.

Також наш портал повідомляв, "антимайданівець" та одеський "регіонал": в Агентстві закупівель Міноборони України знайшли зрадника

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Київський прокурор після арешту судом став господарем будинку за 18 млн гривень: "Можу собі дозволити"